Настільна гра Kingso Toys Хапай вуса

bi51233
641,00
грн.
Запланована вечірка з друзями обіцяє стати незабутньою з додатком веселої настільної гри "Kingso Toys Хапай вуса". Ця захоплююча гра вміло підніме настрій вашій компанії, наповнивши кімнату приємним сміхом. Під час гри ви не тільки чудово проведете час, але й розвиватимете концентрацію уваги, швидкість реакції та спритність.

Правила гри дуже прості: кожен гравець отримує жартівливі вуса на спеціальній паличці з присоскою. Провідний перевертає карту з колоди, на якій зображені різні види вусів. Мета учасників полягає у тому, щоб першим гарно вдарити по картці та впіймати карту з вусами власної форми або кольору. У такому випадку гравець забирає цю карту до свого запасу. Якщо гравець помиляється, він вдає дві картки зі своєго набору. Перемагає той гравець, у якого найбільша кількість карток. Крім того, картка "Поворот" додає грі розворот ситуації, а карта "Лови вуса" створює ексцитацію, коли всі гравці намагаються вдатися в перегони за вусами.

В комплекті "Kingso Toys Хапай вуса" ви знайдете 6 пар вусів, 32 картки (включаючи 18 карток з вусами, 4 картки "Поворот" та 10 карт "Хапай вуса"), 6 паличок з присосками та докладну інструкцію. Гра призначена для 3-6 гравців, і це ідеальний спосіб розважити друзів та відпочити весело і цікаво. Мова гри - українська. Рекомендований вік для гравців від 5 років і старше.
Зараз ви можете створити незабутню атмосферу вечірки завдяки "Kingso Toys Хапай вуса". Запрошуємо до гри всіх, хто готовий весело змагатися за вусами та найбільша кількість карток!

Дивіться також
Made on
Tilda