Настільна гра Kingso Toys Fibber

bi54356
659,00
грн.
Запрошуємо вас в захоплюючий світ настільної гри "Fibber", яка стане ідеальною розвагою для всієї родини. Ця захоплююча гра відкриє перед вами багато можливостей для цікавого та активного відпочинку разом з вашими близькими. З "Fibber" ви будете не лише сміятися та весело проводити час, але й розвивати акторські здібності та стратегічне мислення.

Правила гри дуже прості: кожен учасник отримує окуляри та картки. По черзі рухаючись по ігровому полю, гравці повинні назвати кількість карток у відповідності до сектору та розмістити їх обличчям догори. Ви маєте два варіанти дій: говорити правду та покласти відповідні картки, або спробувати переманити інших та відштовхнути будь-які картки. Гра допоможе вам розвивати інтуїцію, увагу, фантазію, а також поліпшити навички спілкування та виявлення деяких рис поведінки.

"Fibber" пропонує вам особливу атмосферу гри з певними правилами. Гравці можуть використовувати загальний символ - сірий ніс. Гра має п'ять секторів: єті, невидимка, прибулець, баба Яга, дракон. Карта "Дика" може замінити будь-яку іншу категорію, це додає незвичайності у гру.

Комплект "Fibber" включає в себе ігрове поле, 24 картки, 4 пари окулярів, 11 насадок на ніс та правила гри. "Fibber" призначена для 3-4 гравців. Мова гри - українська. Ця гра підходить для дітей від 5 років і старше.
Розважальні та логічні гри завжди вражають своєю унікальністю. Спробуйте "Fibber" вже сьогодні та насолоджуйтеся гарними моментами разом з вашою родиною та друзями!

Дивіться також
Made on
Tilda