Набір "Фокуси"

420,00
грн.
Набір "Фокусі" - це відмінний вибір для дітей, які цікавляться магією та фокусами. Набір включає в себе 25 різноманітних фокусів, серед яких "чудо-верезо", "магічні кубики", "чарівні колпачки", "чарівні кільця", різні зникаючі предмети, елементи для театралізації простих фокусів та інші. В комплект також входять витратні матеріали, колода карт з варіантами сценічного шоу та диск з навчальними відеоуроками.

Детальна покрокова інструкція, яка містить повне опис усіх фокусів, дозволить дитині легко і швидко навчитися їх виконувати. За допомогою навчальних відеоуроків на диску діти зможуть оволодіти технікою виконання фокусів і досконало їх продемонструвати.

Набір "Фокусі" має габарити упаковки 34 x 7 x 23 см та вагу 415 грам. Вироблений він в Україні з комбінованого матеріалу. Інвентар для демонстрації фокусів зберігається в коробці різноманітного кольору.

Набір "Фокусі" є чудовим подарунком для будь-якої дитини, яка мріє стати справжнім магіком. Він дозволить розвивати творчі здібності та вміння демонструвати свої вміння перед друзями та родиною. Рекомендований вік для дітей - від 6 років.
Дивіться також
Made on
Tilda