Великий набір для творчості "Multi Table"

1120,00
грн.
"Multi Table" - великий набір для творчості, який містить у собі більше 80 предметів та стане справжньою студією творчості у Вас вдома. З цим набором діти зможуть не тільки створювати власні творіння, а й розвивати свою уяву та фантазію.

Основою набору є багатофункціональний стіл для ліплення та гри, за яким одночасно можуть комфортно працювати троє дітей. Також в набір входять безліч аксесуарів та формочок для творчості, а також два види світиться маси для ліплення - кульковий та повітряний пластилін, що дозволяє реалізувати будь-які задуми.

Крім цього, в набір входить кінетичний пісок (400 г), ручний лизун "Crazy Slime" та книга майстер-класів з покроковими інструкціями.

"Multi Table" - це набір від Dankotoys, який має різнобарвний дизайн та поставляється у коробці. Вага з упаковкою становить 2825 грамів, а габарити в упаковці - 52 х 39 х 11 см, а габарити без упаковки - 30 х 40 х 40 см. Набір виготовлений з комбінованого матеріалу та виробляється в Україні.

В комплект входять стіл, тісто для ліплення (36 брикетів), тісто для ліплення в баночках (4 штуки), лизун в баночці (4 штуки), формочки (10 штук), повітряний пластилін (5 штук), кульковий пластилін (5 штук), кінетичний пісок, стеки (3 штуки), екструдер, насадки для екструдера (2 штуки), штамп (4 штуки), валик та вафельниця.

Отже, набір для творчості "Multi Table" є ідеальним рішенням
Дивіться також
Made on
Tilda