Дитячий розвиваючий двосторонній термо килимок 180х150х1см

1290,00
грн.
Дитячий двосторонній термо килимок, що розвиває, розмір 180х150х1см
Переваги наших килимків: ;
Екологічно чистий матеріал
Не вбирається рідина
Ребриста поверхня масажний ефект корисний для здоров'я
Міцний матеріал, просто доглядати
Травмо-безпечний схожий на фізкультурний мат
Не пропускає холод від статей


Якщо ви бажаєте забезпечити дитину всім необхідним для правильного розвитку, а також убезпечити в момент, коли вона грає сама, то дитячий килимок для підлоги стане ідеальним варіантом.
До переваг використання можна віднести:
Безпека використання, так як він виготовляється з екологічно чистого XPE, який не містить бісфенол А, фталати, формальдегід і латекс. Складається дуже швидко, що забезпечує мобільність і зручне зберігання. Завдяки унікальній конструкції у вигляді «гармошки», ви зможете його частково відкривати на обмеженому просторі або робити товщі поверхню амортизації. Зручність в чистці завдяки водонепроникності. Килимок можна протерти звичайною ганчірочкою або мочалкою для швидкого очищення. Висока міцність завдяки якісному, стійкому до подряпин матеріалу, що дозволить довго використовувати не тільки в квартирі, але і на природі або нерівній поверхні. Відмінна м'якість і оптимальна щільність поверхні килимка дозволяє добре амортизувати, що убезпечить малюка від ударів при падінні. А за рахунок поглинання нерівностей, йому буде максимально комфортно. ; Невелика вага, що дозволяє брати його з собою і носити в будь-яке місце. ; комфортним для дитини. ; Сучасний дизайн ; і можливість підібрати для себе малюнок, який подобатиметься малюку і дорослим. ;


З якого матеріалу зроблений килимок?
Внутрішня частина - XPE матеріал - спінений, а потім сильно спресований за спеціальною технологією полімер етилену. Завдяки сильному стиску молекул між собою, (фактично 8 см перетворили на 1 см), килимок зовсім не пропускає холод від підлоги.

Токсичний чи ні?
Термокилимки дійсно не викликають алергію! Вони покликані створювати затишок та безпечний, теплий простір у вашому будинку та справляються на всі 100%. Виробляються із спеціального гіпоалергенного матеріалу, який повністю безпечний для дітей. Не мають запаху та не містять токсинів та інших шкідливих речовин.
Дивіться також
Made on
Tilda