Планшет навчальний зоопарк

490,00
грн.
Дитячий музичний розвиваючий планшет Limo Toy «Зоопарк» - це чудовий спосіб весело та захопливо провести час разом з малюком! Яскравий дизайн та цікаві функції не залишать байдужим жодну дитину. Гра з планшетом допоможе відчути музику, зрозуміти її та знайти у ній власний ритм.

Планшет містить 8 музичних інструментів та їх звуки, 12 тварин та їх голоси, 2 пісні, 12 мелодій та 12 віршів. Діти зможуть розважатися та навчатися одночасно. Також, планшет можна взяти з собою куди завгодно, оскільки він не потребує підключення до електромережі та працює від трьох батареєк ААА.

Планшет Зоопарк від Limo Toy - це іграшка, яка викликає захоплення у малюків від 12 місяців. Він допоможе розвинути слух та пам'ять, розвинути моторику рук та координацію рухів. Крім того, це чудовий спосіб проводити час разом з дитиною, навчатися та відкривати нові знання про світ.

Розміри іграшки - 25 см Х 19 см Х 2,5 см. Модель М3812 - це гарантія якості та довговічності. Ви отримаєте задоволення від спілкування зі своєю дитиною та допоможете їй зрости здоровою, розумною та творчою особистістю. Купуйте планшет Зоопарк від Limo Toy та насолоджуйтесь веселою грою разом з дитиною!
Дивіться також
Made on
Tilda