Інтерактивна іграшка - хом'як, що говорить, повторюшка. Коричневий. Kronos Toys

473,00
грн.
Хом'як, що говорить - це іграшка, яка точно сподобається як дітям, так і дорослим! Цей пухнастий погляд буде слухати все, що ви скажете, і через 1-2 секунди повторювати ваші слова в мультяшному голосі. Хом'як не просто повторює короткі фрази, він може запам'ятовувати і повторювати дуже довгі речення! Він буде рухатися і підтримувати ваші розмови цікавими.

Хом'як, що говорить, стане вірним другом маленьким дітям і відмінним вибором для подарунка, особливо якщо вам треба знайти щось оригінальне і веселе. Він виготовлений з екологічно чистих матеріалів і гіпоалергенний, що робить його безпечним для дітей. Хом'як, що говорить, має дуже гарний слух і буде становити дивовижну розважальну іграшку для всієї родини.

Інші особливості включають вбудований мікрофон і можливість живлення від трьох батарей ААА, які не входять до комплекту. Цей чудовий хом'ячок має розмір 15 см і може стати відмінним другом для вашої дитини, а також подарувати вам багато незабутніх моментів і відмінного настрою. Хом'як, що говорить, - це веселий інтерактивний друг для всієї родини!
Дивіться також
Made on
Tilda