Апарат для приготування солодкої вати

799,00
грн.
ВІДЕО
Cotton Candy Maker GCM-520 - це ідеальний прилад для приготування солодкої цукрової вати вдома. З його допомогою ви зможете легко та швидко приготувати улюблені ласощі дитинства. Просто додайте 1 чайну ложку цукру в спеціальний резервуар, вмикаєте прилад і через декілька хвилин насолоджуєтесь ароматною та повітряною цукровою ватою.

Найбільшою перевагою Cotton Candy Maker є те, що ця цукрова вата не містить барвників, консервантів та інших шкідливих речовин, тому вона безпечна для здоров'я. Крім того, прилад має кварцовий нагрівальний елемент та працює дуже швидко, що дозволяє приготувати цукрову вату всього за декілька хвилин.

Cotton Candy Maker GCM-520 дуже простий та зручний у використанні. Він має потужність 500 Вт та працює від мережі з напругою 220-240 В. Корпус приладу зроблений з якісного пластику та має красивий рожевий колір. Діаметр чаші складає 25 см, а висота приладу - 18 см.

Крім приладу для приготування цукрової вати Cotton Candy Maker GCM-520 в упаковці також є мірна ложка з паличкою та інструкція на англійській мові. Cotton Candy Maker GCM-520 - це ідеальний подарунок для дітей та дорослих, які люблять солодкі ласощі та хочуть отримати їх вдома без особливих зусиль.
_______________________



Модель - GCM-520S.
Тип: машинка для солодкої вати/ апарат солодкої вати
Призначення: для приготування цукрової вати
Матеріал: пластик
Номінальна потужність: 500 Вт
Номінальна напруга: 10-120 В/220-240 В, 50-60 Гц
Розмір: 28,5x28,5x17,5 см

Дивіться також
Made on
Tilda