Дитячий набір для манікюру Nail Beauty

873,00
грн.
Набір для творчості "Салон краси Nail Beauty: зроби манікюр" - це прекрасний спосіб для дівчаток, які люблять дбати про свою зовнішність. Завдяки цьому набору, дитина зможе з легкістю створити індивідуальний манікюр за лічені хвилини. В наборі є все необхідне для того, щоб дитина могла почати свою творчість - картриджі з різними орнаментами, лаки, принтер та інструкція.

Для створення манікюру потрібно спочатку нанести базовий лак на нігті та дочекатися його повного висихання. Потім дитина може вибрати картридж із необхідним орнаментом, вставити його в принтер та помістити палець у пристрій. Після натискання на кнопку, орнамент буде нанесений на нігтьову пластину.

Принтер друкує малюнки лише на поверхні нігтя, нафарбованого базовим лаком з набору. Тому перед кожним застосуванням картриджа слід нафарбувати нігтьову пластину лаком, що йде у наборі.

У процесі творчості, дитина зможе розвивати моторику рук, стати більш акуратною, уважною і застосувати свою фантазію. Набір дозволяє створювати незабутні манікюри з різними орнаментами, що будуть радувати дитину із своєї неповторності.

Всі елементи набору є якісними та виготовлені за сучасними стандартами. Розмір набору - 26х6,5х23 см, що дозволяє з легкістю зберігати його в будь-якому місці. Набір для творчості "Салон краси Nail Beauty: зроби манікюр" - це чудовий подарунок для маленької модниці.
Дивіться також
Made on
Tilda