Ароматний набір для творчості Scentos Фруктоманія

bi4432
779,00
грн.
Ласкаво просимо до захопливого світу творчості з ароматним набором Scentos "Фруктоманія"! Цей набір - ідеальний вибір для того, щоб розвивати творчі здібності вашої дитини і подарувати їй чудовий досвід творчості та емоційного відкриття.

У наборі "Фруктоманія" від Scentos зібрано все необхідне для безмежної творчості: 5 ароматних маркерів, 5 олівців, 5 ароматних гелевих ручок, 4 набори з наклейками, а також розмальовка і колекційна картка Scentos. Кожен інструмент цього набору має свій власний неповторний аромат, що робить творчий процес ще більш захоплюючим та дивовижним.

Цей набір сприяє розвитку фантазії, уяви, творчого мислення, а також розумінню різних текстур і кольорів. Крім того, він допомагає поліпшити емоційний стан, адже творчість завжди дарує радість та задоволення.

Складаючи набір "Фруктоманія", Scentos забезпечив максимальний рівень безпеки для дитини. Усі деталі набору пройшли незалежне тестування в США і відповідають найвищим стандартам якості та безпеки.

Цей набір - ідеальний подарунок для дітей віком від 3 років. Він дозволить вашій дитині насолодитися творчістю, розвивати уяву та навички, а також відкрити світ ароматів разом з Scentos.

Дивіться також
Made on
Tilda