GPS-трекер стеження за будь-яким об'єктом, що рухається.

478,00
грн.
Ми раді представити Вам компактну GPS-сигналізацію з широким спектром застосування - GPS Mini A8. Це мобільна система оповіщення з режимом транспорту, що дозволяє відстежувати будь-який рухомий об'єкт. Mini A8 також можна використовувати як туристичний трекер з функцією кнопки SOS, що дозволяє зателефонувати з неї в разі екстреної ситуації та передати важливу інформацію через вбудований мікрофон.

З Mini A8 Ви зможете дізнатися про місцезнаходження будь-якого об'єкту, відстежувати його рух онлайн на комп'ютері та смартфоні за допомогою додатків Android та iOS. Mini A8 має режим сигналізації (кнопка SOS) та можливість чути звук в радіусі 10 метрів завдяки двом мікрофонам.

Mini A8 має широке застосування, він може бути використаний як протиугінний засіб для автомобіля, мотоцикла, човна, моніторинг комерційного транспорту та вантажів, контроль за пересуванням дітей та тварин, прихований A-GPS трекер для дитини або авто для контролю та безпеки.

Технічні характеристики Mini A8 включають GSM-модуль робочої частоти 850/900/1800/1900 МГц, час роботи у режимі очікування 5-7 днів, час заряджання 1-2 години, робочий радіус виявлення 7-10 метрів, матеріал виготовлення - пластик, розміри 3 х 4 см.

У комплекті до Mini A8 входять зарядний кабель USB, інструкція на англійській мові та заводська упаковка.
Дивіться також
Made on
Tilda