4D Енциклопедія у доповненій реальності

750,00
грн.
ВІДЕО
ВІДЕО
Енциклопедія "Космос" - це вражаюча книга, яка допоможе Вам зануритися у світ космосу та дізнатися багато нового про нашу галактику та інші космічні тіла. Вона використовує технологію доповненої реальності, щоб перенести Вас у космічну подорож.

Завдяки програмі DEVAR books, Ви зможете детально розглянути 62 основні космічні тіла, включаючи планети, супутники та астероїди. Ви зможете наблизити, обертати та розглядати кожен об'єкт з усіх сторін, а також розкрити планету та дізнатися більше про її склад.

Ви також зможете активувати режим супутника, щоб дізнатися більше про нього. Кожен супутник планети можна детально розглянути та дізнатися цікаві факти про нього від робота-помічника.

Енциклопедія "Космос" дозволить Вам поринути прямо в глибини Стовпів творіння та чорних дір, а також дізнатися, де розташована кожна планета щодо Сонця.

За допомогою персонального робота-помічника, Ви зможете дізнатися ще більше цікавих фактів про космічні тіла та поглибити свої знання про космос.

Енциклопедія "Космос" - це ідеальний вибір для всіх, хто цікавиться наукою та космосом, та хоче дізнатися більше про нього. Книга допоможе Вам розвинути свої знання та захоплення космосом, і стане прекрасним подарунком для будь-якої людини.
____________________________________________

4D Енциклопедія "Динозаври" у доповненій реальності з додатком DEVAR - це ідеальний спосіб вивчати динозаврів для дітей. За допомогою AR-ігор та анімаційних сцен, діти можуть дізнатися більше про життя динозаврів, а 303 цікаві факти допоможуть розширити знання. 33 динозаври оживають на сторінках книги, а додаток DEVAR дозволяє досліджувати їх скам'янілості та розв'язувати складні питання. 4D Енциклопедія "Динозаври" - це відмінна навчальна та розважальна книга для маленьких палеонтологів!
___________________________________
4D енциклопедія «Тварини» - це справжній скарб для маленьких дослідників природи. Завдяки програмі DEVAR ви зможете побачити понад 200 різних видів тварин у доповненій реальності. Вивчайте класифікацію тварин, дізнавайтесь про їх життя та поведінку, історії відкриття та багато іншого. Ознайомтеся з великими хижаками, екзотичними мешканцями джунглів та полів, а також з тваринами, що живуть поруч із людьми. Ця енциклопедія стане справжнім посібником для маленьких зоологів та природолюбів.

_______________________________________

4D енциклопедія "У глибинах океану" - це захоплююча підводна подорож до найтемніших і наймістичніших куточків планети. За допомогою технології доповненої реальності та програми DEVAR, книга оживає, дозволяючи дітям досліджувати життя на глибині до 10 000 метрів, вивчати морських мешканців та досліджувати захопливі уламки кораблів, що затонули на дні океану. З кожною сторінкою книги дитина дізнається нові факти про підводний світ та зустрічається із найбільш дивовижними мешканцями океану. Зберіть усіх друзів та родину разом та зробіть незабутні фото та відео з цими морськими тваринами!
_______________________________________

Ласкаво просимо до захоплюючого світу книги "WOW! Секрети Океанів", що є живою 4D енциклопедією. Ця неймовірна подорож приведе вас до найцікавіших пригод. Разом з відважними близнюками Денні та Енні ви відправитесь у захоплюючу подорож п'ятьма океанами, де вас очікують дивовижні морські мешканці та незвичайні таємниці.



Дивіться також
Made on
Tilda