Танцюючий кактус, Dancing Cactus TikTok

670,00
грн.
ВІДЕО
"Dancing Cactus" - нова чудова іграшка, яка не залишить байдужими дітей та дорослих. Цей плюшевий танцюючий кактус стане відмінним варіантом для створення приємної атмосфери та підходить для вечірок, де вам потрібно зробити настрій.

Ця дивовижна іграшка оснащена записуючим пристроєм, який дозволить записати будь-яку вашу пропозицію, яку ви скажете поруч з танцюючим кактусом. Через 1-2 секунди він повторить ваші слова дуже смішним голосом та виконає витончений танець, який точно розсмішить усіх навколо.

Цей танцюючий кактус стане відмінним варіантом для забав і розваг для маленьких дітей та дорослих. Він прекрасно підійде для подарунка вашим дітям та буде їм вірним другом.

Щоб насолоджуватися танцями "Dancing Cactus", вам знадобиться трішки енергії від батарейок. Для роботи іграшки потрібно 3 батарейки АА, які не входять у комплект. Висота даної іграшки становить 34 см, що робить її достатньо великою для того, щоб стати справжньою зіркою вашого дому.

"Dancing Cactus" - це ідеальний вибір для тих, хто любить яскраві емоції та веселі ігри. Не вагайтеся та придбайте цю чудову іграшку прямо зараз!
Дивіться також
Made on
Tilda