Антигравітаційна машинка, їздить по стінах та стелі

595,00
грн.
743,00
грн.
Антигравітаційна машинка Heroes 3299

Їздить по стінах та стелі

Унікальна машинка

Не залишить байдужим ні дитину, ні дорослу

Матеріал виготовлення безпечний для дітей будь-якого віку, збірні деталі, тому юний механік зможе дізнатися, що перебувати всередині іграшки, за яким принципом працює двигун і весь механізм. Приваблює радіокерована машинка тим, що вона може легко подолати будь-яку поверхню: чи пісок, чи траву чи асфальт.

Але на цьому наші пропозиції не обмежуються, тому що є у нас у продажу радіокерована антигравітаційна машинка. Ця модель сподобається не тільки дітям, а й дорослим, тому що вона може пересуватися не тільки рівною дорогою, але і стінами.

Усередині конструкція машини проста - потужні вентилятори, що працюють на основі системи глибокого охолодження. Подібну конструкцію мають пилососи, і за рахунок цього іграшка щільно прилягає до стіни, що не падає.

Працює машина Wall Climber на вбудованих акумуляторах. Для економії батареї можна періодично перемикатися на спеціальний режим.

Машинка вміє їздити не лише по підлозі, а й по стінах, і по стелі!

Для пересування автомобіля потрібна будь-яка рівна поверхня. Машинка пересувається за допомогою дистанційного пульта керування.

Легка машинка із міцного пластику оснащена турбіною, яка всмоктує повітря під час руху іграшки, створюючи вакуум та притягуючи автомобіль до поверхні.

Характеристики:

Колір блакитний;
Матеріал: пластик;
Живлення пульта: 3 батарейки типу AAА (у комплекті не йдуть);
Живлення: вбудований акумулятор заряджається від пульта;
Світлодіодне підсвічування фар;
Час заряджання: 30 хвилин;
Дивіться також
Made on
Tilda