Настільна гра Tactic Мафія

790,00
грн.
У місті Спайтаун бродить мафія, яка тероризує мирних жителів та залишається невловимою. Вони діють впевнено та добре підготовлені, а поліція змушена переходити у контрнаступ. Саме тому вона відправляє до Спайтауну своїх кращих офіцерів, про яких мафія навіть не підозрює. Чи зможуть вони знайти злочинців та привести мир у місті? А можливо, мафіозі вбиватимуть поліцейських одного за одним? Розпочинається небезпечна гра!

Мафія - це психологічна детективна гра, яка дозволяє знайти серед гравців мафію. Гра підходить для великих компаній від 7 до 22 осіб. Кожен гравець отримує карту, що визначає його роль у грі. Обов'язкової ролі гравця ведучого, який розкриває свою карту після роздачі, немає.

Ця гра легко розважить усіх гостей! В комплект входять спеціальні жетони, які можна використовувати в оригінальній грі або в розширених правилах, що дозволяє збагатити і розширити гру. Також у комплекті є 30 карток дій, які можуть бути використані в розширених правилах гри.

Кількість гравців у грі може становити від 7 до 22 осіб. У комплект входить 21 жетон з персонажами, які включають 1 агента, 15 поліцейських та 5 мафіозі. Також до комплекту входить інструкція з правилами гри.
Дивіться також
Made on
Tilda