Навушники Bluetooth ACME BH203

1190,00
грн.
ACME BH203 - це портативні навушники Bluetooth on-ear, які позбавлять вас заплутаних проводів. Ці компактні навушники легко брати з собою, тому вони ідеально підходять для поїздок або прогулянок. Навушники оснащені інтерфейсом Bluetooth, що дозволяє легко підключатися до будь-якого пристрою, який підтримує цю технологію. Акумулятор навушників можна заряджати, а їх можна використовувати для прослуховування музики протягом 11 годин. Це означає, що ви можете використовувати навушники щодня, не турбуючись про їх заряджання.

Управління навушниками дуже зручне, оскільки всі кнопки інтегровані правому амбушюрі. Також є можливість використовувати пасивний режим, коли акумулятор розряджений, тоді вставте звичайний провід 3,5 мм AUX і слухайте музику.

Ці навушники мають природне звучання і високу якість звуку. Їх зовнішня частина закрита і м'яко прилягає до вух, що робить навушники винятково зручними для тривалого використання. Регульована дужка дозволяє підібрати найбільш зручний розмір, а м'які амбушюри не тиснуть на вуха і не втомлюють їх.
Дивіться також
Made on
Tilda