Дитячий розвиваючий конструктор із шестернями

561,00
грн.
ВІДЕО
ВІДЕО
Дитячий розвиваючий 3D Веселий конструктор Funny Bricks з шестернями 81 деталь фанні брикс

Дитячий розвиваючий 3D Веселий конструктор Funny Bricks з шестернями 81 деталь фанні брикс сформує у вашого малюка ранній інтерес до техніки, пам'ять та креативне мислення.

Яскрава забавна іграшка – конструктор одночасно є чудовим навчальним посібником для дітей, оскільки сприяє розвитку творчих навичок, логіки, просторового мислення, кмітливості, а також дрібної моторики дитячих пальчиків. За допомогою конструктора Funny Bricks дитина молодшого віку легко засвоїть кольори, форми предметів та навіть основи механіки.


Чудо – конструктор Funny Bricks складається з 81 деталі: двигун, шестерні та будівельні блоки. Основне завдання – правильно скласти між собою будівельні блоки-пазли та шестерні, щоб змусити весь механізм обертатися. Шестерні приводяться в дію від блоку з моторчиком від батарейки АА (у комплект не входить). Наприкінці захоплюючої роботи дитина отримує "живу" іграшку, зроблену своїми руками.


З конструктора можна зібрати так багато різних варіантів механізмів, скільки фантазії вистачить у дітей, батьків, бабусь і дідусів. Якщо у Вас закінчаться ідеї, завжди можна звернутися до Інтернету і Вас здивує дитяча винахідливість.

Конструктор із веселими рухливими шестернями цікаво збирати та з ним весело грати!

Характеристики:

Вага: 340 г;
Кількість деталей: 81 штука;
Матеріал: пластик;
Розмір упаковки: 35 х 22 х 6 см;
Живлення: 1 батарейка типу АА.


Комплектація:
Будівельні блоки-пазли,
Шестерні різних розмірів,
Блок із моторчиком,
Наклейки, які прикрасять шестерні,
Фігурки тварин,
Інструкція та схема складання різних конструкцій,
Упаковка.
Модель 3D Веселий конструктор Funny Bricks з шестернями 81 деталь фанні брикс
Дивіться також
Made on
Tilda