Лазерна указка, зелений лазер

598,00
грн.

Неймовірно потужна зелена лазерна указка - це найяскравіший лазер на ринку. За допомогою цього лазера, що споживає потужність більше 2000 mW, ви зможете бачити зелений промінь на відстані до 10000 метрів в темряві. Це дозволить вам показувати на нічному небі зірки та їх сузір'я, а також візерунки на стінах багатоповерхових будівель за допомогою насадки "Зоряне небо". Лазер дуже ефективно світить у тумані, а його промінь проходячи крізь дрібні крапельки туману, дуже добре видно.


Зелена лазерна указка має металевий корпус, безпечний перемикач увімк./вимк., а також можливість блокування кнопки увімкнення за допомогою ключа. Довжина хвилі складає 532 нм, а термін служби більше 5000 годин. Живиться лазер від акумуляторної батареї 18650, яку вже входить до комплекту поставки разом з зарядним пристроєм, ремінцем на руку та ключами блокування.


Ви повинні пам'ятати, що в жодному разі не можна спрямовувати промінь лазера в очі, а також дивитися в випромінювальну область та в основу променя. Також не можна направляти промінь на автомобілі та інший рухомий транспорт для уникнення засліплення людей, які здійснюють керування транспортним засобом і пасажирів, що знаходяться в ньому.


Цей зелений лазер стане найкращим подарунком для тих, хто любить наукові дослідження, піклується про охорону довкілля або просто любить вражаючі ефекти. Він поставляється в стильній подарунковій упаковці,

Дивіться також
Made on
Tilda