Настільна гра JoyBand Bizzy Bees

bi2345
989,00
грн.
Відчуй себе завзятою бджілкою за допомогою веселої настільної гри "JoyBand Bizzy Bees". Запроси друзів та відправляйтеся у захопливий змагальний світ, де кожен момент наповнений сміхом та забавою. Ця гра ідеально підійде для дітей, сприяючи розвитку їх фантазії, уваги та координації рухів.

У "JoyBand Bizzy Bees" гравці збираються разом, надягаючи спеціальні обідки з вудками, на яких розміщені веселі бджілки з магнітами. Головне завдання - зібрати якнайбільше пилку вигляду круглих фішок зі столу та донести їх до вулика-лотка. Але навіть така проста задача може стати викликом, оскільки пилок може "злетіти" з вудок під час транспортування. Той, хто зможе зібрати найбільшу кількість пилку в своєму вулику, здобуде перемогу.

У набір входять: 4 бджілки, 4 вулика-лотка, 4 обідка для голови, 4 опорні елементи та 16 фішок з пилком. Гра призначена для 2-4 гравців, і час гри складає близько 20 хвилин. Рекомендований вік для гравців від 6 до 9 років.

"JoyBand Bizzy Bees" виготовлена з високоякісного пластику та стане чудовим варіантом розважальної гри для компанії. Нехай ваші діти відчують справжню радість від гри та незабутній настрій в компанії друзів. Поглибіться у гру з "JoyBand Bizzy Bees" та зберіть найбільше пилку, щоб стати справжнім майстром бджільної праці!

Дивіться також
Made on
Tilda