Настільна гра з кнопкою Spin Master «Цуценячий патруль»

bi4432
789,00
грн.
Ласкаво просимо у світ захопливої настільної гри з кнопкою від Spin Master - "Цуценячий патруль". Ця гра створена спеціально для маленьких прихильників мультфільму "Цуценячий патруль", які з нетерпінням чекають нових пригод улюблених героїв. Цей набір дозволить дітям від 4 років долучитися до захоплюючих ігор і розважити себе в компанії друзів або рідних.

У грі "Цуценячий патруль" правила дуже прості. Гравці ставлять свої фішки на стартову позицію і кидають спеціальний кубик, що розташований у прозорій пластиковій кнопці. Гравці рухаються по гральному полі у напрямку за годинниковою стрілкою, а переможцем стає той, хто першим досягне фінішної позиції.

У наборі міститься все необхідне для гри: гральне поле, кубик у кнопці, фішки різних кольорів та інструкція. Кожен гравець може обрати свого улюбленого персонажа з мультфільму, таких як Гонщик, Маршал, Кремез.

Гра "Цуценячий патруль" - це чудовий спосіб провести час разом з друзями та родиною, розважити дітей і збільшити їхнє захоплення грою. Долучайтеся до пригод і перегонів разом із улюбленими персонажами мультфільму!

Дивіться також
Made on
Tilda