Автоматичний бластер кулемет Growler

978,00
грн.
Цей мінімалістичний бластер в формі ручки з патронним барабаном - ідеальна грашка для всіх хлопців. З ним легко та просто взяти участь в будь-якій битві! На рукояті знаходяться дві кнопки управління, а сам бластер працює від акумулятора, який забезпечує роботу протягом 30 хвилин після повного заряджання за 20-30 хвилин.

Щоб почати гру, необхідно вставити 28 набоїв у комірки барабана, включити бластер, зняти запобіжник, прицілитися та натиснути кнопку пуску. М'які кулі з присосками безпечні для здоров'я та навколишніх предметів. Бластер Growler автоматично починає стріляти зі швидкістю кілька куль на секунду, вражаючи мету на відстані до 10 метрів.

За рахунок знімного акумулятора, бластер має більшу потужність та легкість крутити барабан на відміну від моделей на батарейках. Бластер Growler має все необхідне для створення максимальної радості та захоплення під час ігор. Комплектація включає в себе бластер (пістолет), 28 патронів та USB-провід для заряджання.

Отже, якщо ви шукаєте якісну та захоплюючу іграшку для вашої дитини, то бластер Growler - це відмінний вибір! Він не тільки допоможе розвивати моторику, координацію та концентрацію, але й забезпечить безліч незабутніх моментів радості та захоплення.
Дивіться також
Made on
Tilda