Ігрова ретро приставка на 620 ігор Super Mini SFC

790,00
грн.
Super Mini SFC - це ігрова ретро приставка, яка поверне вас у незабутні 90-ті роки. За допомогою цієї приставки ви зможете насолодитися понад 620 вбудованими іграми, серед яких ви знайдете як свої улюблені, так і нові гри. Приставка підключається до телевізора за допомогою кабелю AV і дозволяє насолоджуватися грою у новому форматі.

Консоль має якісний корпус, всі деталі добре підігнані і виготовлені з якісного пластику. Джойстики також виготовлені з високоякісних матеріалів і їх приємно тримати в руках. У комплекті також є імпульсний блок живлення з роз'ємом Micro-USB.

Super Mini SFC має реальних 620 вбудованих ігор, серед яких найпопулярніші ігри 8-бітної ери. Ця приставка не підтримує картриджів з іграми, проте серед вбудованих ігор є все найцікавіше і більше: Контра, Маріо, Черепашки-ніндзя, Танки, Дейл і багато інших!

Ігрова ретро приставка Super Mini SFC - це чудовий подарунок для усіх, хто прагне повернутися в ностальгійні 90-ті роки і насолодитися популярними іграми того часу. Комплектація включає в себе приставку, 2 джойстики, блок живлення, кабель AV і інструкцію англійською мовою.
Дивіться також
Made on
Tilda