Восьминіг на повідку

598,00
грн.
Віддайте своїй дитині можливість відкрити для себе захопливий світ водних пригод з нашим осьминогом, який плаває і ползає на поводку! Ця інтелектуальна іграшка призначена для розвитку малят від 3 років і вражає своїм чарівним та грайливим дизайном.

Наш осьминіжок - справжній артист в воді та на повітрі. Дитина може не лише насолоджуватися ванною, але й грати на вулиці, ведучи осьминога за вервечкою. Завдяки цьому простому рухові, ваш малюк зможе відчути, як осьминіжок переміщається горизонтально, імітуючи природний рух.

Іграшка виготовлена з особливо безпечного для малят ABS-пластика та живиться від мережевого шнура, що робить його ідеальним для використання у воді без будь-яких обтруднень.
Розміри іграшки - 22 х 12,5 х 12,5 см, і в комплекті є все необхідне для незабутньої гри - 1 осьминіжок та навіть інструкція з використання.

Дозвольте своїй дитині насолоджуватися водяними пригодами з нашим чарівним осьминогом - інтелектуальною іграшкою, яка сприяє розвитку та веселощам! Ваш малюк буде в захваті від гри вдень і навіть під час водяних ванн на вечір. ⛱?

Дивіться також
Made on
Tilda