Дитячий водяний килимок, 4 моделі

385,00
грн.
4 моделі
Зірка 60х60х7 см
Черепашка 65х48х8 см
Водний світ (прямокутний) 66x50 см air pro
Серце 65х60х7 см

Надувний дитячий водяний килимок "Водний світ" розміром 66x50 см air pro - це ідеальний спосіб навчити дітей плавати та розвивати їхні м'язи. Килимок має надувний борт, що допомагає утримувати воду на місці, та різні візерунки морських тварин на поверхні. Діти будуть в захваті від такої гри, коли лягають на килимок і намагаються доторкнутися до рибок.

Надувний килимок "Серце" розміром 65х60х7 см - це чудова іграшка для маленьких принцес і принців! Він має надувний борт, що допомагає утримувати воду на місці, а на поверхні зображено красиві сердечка. Така гра не тільки допоможе розвинути м'язи дитини, але й допоможе заспокоїти її та створить атмосферу комфорту.

Надувний дитячий водяний килимок "Рибка" розміром 55x50x6 см - це чудова іграшка для дітей від 6 місяців до 3 років. Він має надувний борт, що допомагає утримувати воду на місці, а на поверхні зображено яскравих рибок. Гра на такому килимку розвиває координацію рухів, моторику, відчуття рівноваги та розуміння простору.

Надувний килимок "Квіти" розміром 75х50х7 см - це чудовий варіант для дівчаток, які люблять розкіш та красу. Він має надувний борт, що допомагає утримувати воду на місці, а на поверхні зображено красиві квіти. Гра на такому килимку розвиває м'яз
Дивіться також
Made on
Tilda