Набір для експериментів Парфумерна лабораторія Ranok-Creative

1185,00
грн.
Набір «Парфумерна лабораторія» від Ranok-Creative - ідеальний подарунок для сучасної дівчинки віком від 10 років. Завдяки цьому комплекту вона зможе самостійно створювати унікальні парфуми з різними ароматами, розвиваючи тим самим свою творчість та виявляючи свою індивідуальність.

У наборі є все необхідне для створення парфумів: різні запашні речовини, флакони для готових парфумів, висушені квіти, ароматна кава, мірна склянка, вирва, паперові серветки, ватяні диски та понюшки. Міні-енциклопедія, яка також входить до комплекту, допоможе дізнатися більше про історію створення ароматів, а також про анфлераж та екстракцію.

Крім того, при виготовленні комплекту використовувалися екологічно безпечні матеріали, що не мають токсичності, що робить цей набір безпечним для дитини.

У наборі містяться 8 унікальних рецептів ароматів, що дозволить створити світ ароматів, виготовити ароматизовані подушечки, надушений лист, приготувати "саші", дізнатися, що таке анфлераж та екстракція, а також виготовити свій власний аромат.

Набір «Парфумерна лабораторія» - це не просто іграшка, це можливість дівчинці відчути себе справжнім парфумером та розвинути свої творчі здібності. Формат набору 300х440х60, вага - 0,9300 кг.
Дивіться також
Made on
Tilda