Качеля гамак від AMAZEYOU

1940,00
грн.
Качеля гамак від AMAZEYOU - це неперевершені качелі, що надають безліч можливостей! Їх можна встановлювати як у будинку, так і на вулиці! Качеля можуть стати ідеальним подарунком.

У комплекті з качелями включені всі необхідні аксесуари: підвісний гамак, надувна подушка, повітряний насос, мотузка, крюк, настінне кріплення, болти та детальні інструкції з установки та безпеки.

Качелі легко встановлювати та використовувати: в гамаку зручно сидіти під час читання, перегляду телевізора або прослуховування музики.

Це ідеальне місце для дітей, щоб сховатись та розслабитись. Подвісне крісло гамак захоплює уяву дитини та є найкращим подарунком, що парить над землею.

Крім того, качелі допомагають дітям відпочити та розслабитись, а також підштовхують їх до читання, комфортно розташувавшись у гамаку. Крім того, їх легко чистити.

Максимальна вага користувача складає 80 кг. Сидіння має ширину 70 см та загальну висоту 150 см. Качелі розраховані на дітей віком від 3 до 9 років та повністю пристосовані до конкретних потреб цієї вікової групи.

Для установки підвісного гамака вам знадобиться висота підвіски 200 см. Якщо точка підвіски знаходиться занадто високо, її можна подовжити за допомогою мотузки. Гамак поставляється з монтажним комплектом, і його неможливо придбати окремо.

Дивіться також
Made on
Tilda