Кільцева світлодіодна лампа зі штативом Professional Live Stream

469,00
грн.
Кільцева світлодіодна лампа Professional Live Stream. Цей компактний та гнучкий тримач має кільцеву світлодіодну лампу зі штативом, що допоможе вам створювати якісні відео та фото, підсвічуючи їх у найкращий спосіб.

Цей тримач є набором блогера та має величезну популярність серед любителів ТікТока, блогерів або стримерів, оскільки дозволяє вам звільнити руки від телефону та зосередитися на зйомці контенту. Універсальна прищіпка дасть можливість встановити кільцеве світло де завгодно, а живлення від USB дасть можливість працювати з будь-яким джерелом живлення.

Тримач оснащений гнучким плечем, який кріпиться до горизонтальної поверхні столу та має регульований світильник із LED світлодіодами. Друге гнучке плече призначене для мобільних гаджетів, з різним розміром корпусу, щоб забезпечити максимальну зручність під час зйомки контенту.

Також тримач має ступінчасте регулювання яскравості розташованих по кільцю діодів, щоб забезпечити максимальну точність управління освітленням. Крім того, колір освітлення може бути жовтим або білим, залежно від ваших потреб.

Характеристики:

  • Кількість світлодіодів: 12 холодних + 12 теплих, всього 24
  • Потужність джерела світла: 12 Вт
  • Матеріал затиску: вуглецева сталь
  • Джерело живлення: USB 5V
Дивіться також
Made on
Tilda