Дитячий фотоапарат, цифровий фотоапарат для дітей

643,00
грн.
Дитяча цифрова камера - це чудовий іграшковий фотоапарат з привабливим дитячим дизайном, який дуже сподобається вашому малюку. З його допомогою ваша дитина зможе створювати свої власні унікальні кумедні знімки, додаючи смішні рамки під час фотографування. Крім того, камера має вбудовані кілька простих ігор, які розважатимуть дитину і не дадуть їй нудьгувати.

Цей фотоапарат дуже зручний у використанні, компактний та легкий, його можна взяти з собою на прогулянку, у подорож, відпустку, на дачу чи село до бабусі. Дитячий фотоапарат є ідеальним подарунком для дітей на будь-яке свято. Він допоможе вашій дитині записати всі чудові моменти, приносячи їй багато яскравих спогадів про подорожі та події, які запам'ятовуються.

Камера має матрицю CMOS, автофокус, 2-дюймову матрицю, роздільну здатність 1280 та формат зображення JPEG. Вона також має формат запису відео AVI, 2-дюймовий дисплей, MicroUSB-інтерфейс та підтримку карт пам'яті MicroSD. Камера має 3 мегапікселі та максимальний розмір фото 1280 пікселів.

Цей фотоапарат живиться від акумулятора, його габарити складають 8,5 х 5 х 6 см, а вага - 0,06 кг. У комплекті з камерою йдуть кабель microUSB, акумулятор та посібник користувача. Корпус виготовлений з пластику, а колір - блакитний. Крім того, камера має вбудовані ігри, такі як Sneak, Sokoban, Maze, Guess та Fighting, що розвиватимуть творчість та уяву дітей.
Дивіться також
Made on
Tilda