Набір для творчості Aqua doodle Чарівні водні штампи

bi5332
1495,00
грн.
Ласкаво просимо у світ творчості та навчання з набором для малювання водою Aqua Doodle «Чарівні водні штампи». Цей набір - ідеальний вибір для молодих митецьких душ, які люблять творити без меж і обмежень.

Aqua Doodle - це унікальна можливість малювати та творити, використовуючи лише воду. Водний маркер з набору не залишає слідів на руках, меблях або одязі, тому ви можете творити в будь-якому місці без переживань про прибирання. Просто наповніть маркер водою та починайте малювати на спеціальному килимку. Коли вода контактує з килимком, з'являються яскраві кольорові малюнки, які зникають після висихання, готуючи платформу для нових художніх експериментів.

У наборі є все необхідне для незабутнього творчого досвіду: багаторазовий маркер, спеціальний килимок для малювання розміром 78х78 см, а також 3 штампики у вигляді геометричних фігур та м'яка подушечка для них. Гра з набором допомагає розвивати дрібну моторику, уяву, креативність та художній смак, а також вчить малюків бавитися та вчитися разом.

Нехай ваші діти відкриють безмежний світ творчості та радості разом з Aqua Doodle «Чарівні водні штампи». Цей набір - чудовий спосіб навчати та розважати маленьких художників від 18 місяців і старше.

Дивіться також
Made on
Tilda