Набір для розкопок DINO EXCAVATION Dankotoys

379,00
грн.
Набір для розкопок "DINO EXCAVATION" від Dankotoys - це відмінний вибір для дітей, які цікавляться історією динозаврів та археологією. У цій коробці ви знайдете пласт скам'янілої земної породи зі скелетами динозаврів, що є точними копіями оригіналів, а також археологічний набір інструментів, необхідних для розкопок. Барвиста інструкція допоможе правильно підійти до процесу розкопок і, в захоплюючій ігровій формі, розповість вам про деякі історичні факти, знайдених динозаврів!

Набір містить 2 скелета динозаврів: ТРИЦЕРАТОПС та БРАХІОЗАВР. Після розкопки ви зможете зібрати фігурку динозавра, що стане відмінним доповненням до вашої колекції. Упаковка набору виготовлена у вигляді коробки, вона має білий колір і зручні габарити - 24 x 5 x 19 см. Вага в упаковці становить 850 грам, а матеріал, з якого виготовлений набір - комбінований.

Даний набір розроблений в Україні і відповідає всім стандартам якості та безпеки, що робить його безпечним для використання дітьми. Набір для розкопок "DINO EXCAVATION" - це чудовий спосіб познайомити дітей з історією динозаврів та залучити їх до захоплюючого процесу розкопок.

Дивіться також
Made on
Tilda