Робот сейф-скарбничка Robot Piggy Bank

1130,00
грн.
Дитячий робот сейф із кодовим замком настільна лампа 3 в 1 Robot Piggy Bank - це справжня мрія будь-якої дитини! Ця багатофункціональна іграшка може їздити, програвати музику, а також виконувати функції скарбнички та настільного світильника. За допомогою цього робота дитина зможе вчасно засвоїти навички зберігання грошей, а також розвинути свій творчий потенціал.

Робот Piggy Bank виготовлений з екологічного АБС-пластику, що робить його безпечним для дитини. Розмір іграшки становить 24*9*13 см, а розмір грошового входу - 9 см. Робот працює від трьох батареї типу АА, а також може заряджатися через usb-кабель (у комплекті). Час зарядки становить 150 хвилин.

Управління роботом дуже просте. Для початку необхідно відчинити дверцята та ввести 4-розрядний пароль (за замовчуванням - "0000"). Далі можна покласти банкноти в спеціальний отвір, або використовувати робота як настільний світильник. Режими робота можна перемикати за допомогою клавіші #, а також змінювати пароль, натискаючи та утримуючи *.

Цей робот стане чудовим подарунком для будь-якої дитини, яка хоче розвиватися та весело проводити свій час. Він не тільки допоможе дитині вчитися зберігати гроші, але й забезпечить її відмінними розважальними можливостями.
Дивіться також
Made on
Tilda