Дитячий сейф - скарбничка Robot Bodyguard

693,00
грн.
Кожена дитина мріє мати свої власні гроші, щоб купувати собі різні цікаві речі та іграшки. Збирати гроші може бути цікавою та навіть корисною заняттям для дітей, а тепер завдяки дитячому сейфу Robot Bodyguard, процес зберігання та відкладання грошей стане ще більш цікавим.

Сейф може приймати купюри за принципом банкомату, що дозволить вашій дитині збирати не тільки монетки, а й паперові гроші. Завдяки режиму ультрафіолету, ваша дитина зможе перевірити купюри на їх справжність, просто натиснувши кнопку * із зачиненими дверима. Система переключиться в музичний режим, якщо користувач натисне * # одночасно, коли двері зачинені. У музичному режимі можна вибирати пісні цифровими кнопками.

Щоб відкрити двері сейфу, необхідно ввести пароль, який можна встановити заздалегідь. Сейф має розміри 24 х 13 х 13 см, виготовлений з пластику та працює від трьох батарейок типу AA. Даний інтерактивний сейф-скарбничка рекомендована для дітей від 6 років.

Загалом, дитячий сейф Robot Bodyguard - це ідеальна іграшка для того, щоб діти вчилися бути фінансово грамотними та здатними дбайливо ставитися до своїх коштів. Колір виробу та комплектація можуть відрізнятися від фото на сайті, залежно від постачання.

Система переключиться в музичний простір, якщо користувач натисне * # одночасно, коли двері зачинені. У музичному режимі можна вибирати пісні цифровими кнопками.

Пароль за замовчуванням: 4624
Увімкнути ультрафіолетову лампу затиснувши кнопку * із зачиненими дверима.
Дивіться також
Made on
Tilda