Світлодіодний смарт феєрверк із bluetooth 28Key Kit ВТ

ave423123
685,00
грн.
Світлодіодний смарт феєрверк з bluetooth,

є підтримка програми на смартфоні.

Існують музичні режими.

Працює від USB порту

Світлову смугу можна розрізати вільно. Якщо довжина світлової смуги занадто велика, її можна відрізати. Після різання це не вплине на продукт!

Керуйте своїм феєрверком, завантаживши безкоштовну програму duoco Stripx з Apple Store або Google Play. Вбудований в високочутливий мікрофон: просто увімкніть режим мікрофона, і колір світлодіода буде автоматично змінюватися в залежності від навколишніх звуків і музики. Зробіть ваші вогні феєрверків більш крутими і приголомшливими. Кожен буде зачарований світлодіодними настінними світильниками.

3 методи управління Цей розумний світлодіодний світильник для феєрверків може керуватися за допомогою пульта дистанційного керування через USB-кабель/керування через додаток/3-кнопкового контролера. Дуже легко вибрати колір, змінити режим, налаштувати яскравість та інтелектуальний час. підключіть світлодіодний світильник до USB-роз'єму і увімкніть Bluetooth. Тоді ви зможете створити свої власні світлодіодні ліхтарі для феєрверків.

Простота установки Це розумне світло для феєрверків оснащене клеєм високої в'язкості, стабільним і безпечним світлодіодним освітленням. Прикріпіть світлодіодну стрічку USB до чистої сухої поверхні. Увімкніть живлення. Створіть свої власні кольорові ліхтарі та отримуйте задоволення.
Дивіться також
Made on
Tilda