Басейн каркасний дитячий Intex

1690,00
грн.
Каркасний басейн Intex 57173 - ідеальне рішення для дитячих водних ігор та розваг. Цей збірний басейн має прямокутну форму та розміри 122 х 122 х 30 см. Виготовлений з трьохшарового ПВХ з шаром скловолоконної сітки та двома шарами ПВХ, каркас басейну захищений від іржі та розрахований на досить високі навантаження.

Кутові з'єднувачі та фіксатори забезпечують легку фіксацію каркасу на штифтах, що дозволяє зібрати басейн за 30 хвилин із 2-3 людьми. Крім того, басейн має 4 прямі стійки, які забезпечують додаткову стабільність.

Внутрішнє облицювання басейну має малюнок з імітацією мозаїки, що додає йому стильного вигляду. Зовнішнє облицювання басейну синього кольору.

У басейні є зручний зливний клапан, до якого можна приєднати шланг для відведення води в потрібне місце. Ця модель не оснащена фільтр-насосом, тому вода повинна циркулювати та перемішуватися, щоб уникнути її швидкого застою та зіпсування.

Фактична глибина басейну становить 22 см, що на 8 см нижче від загальної висоти, що забезпечує захист від переповнення. Місткість води становить 90% від об'єму - 337 л.

Рекомендуємо додатково придбати підстилку для дна та кришку тенту, щоб забезпечити більш якісне використання басейну. Цей каркасний басейн Intex 57173 підходить для дітей віком від 3-х рок
Дивіться також
Made on
Tilda